Asiantuntijapalvelut


GasSol myy kaasuihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Asiantuntijapalvelut voivat liittyä kaasujen valmistusprosesseihin, laadunvarmistukseen, analytiikkaan, kaasuihin liittyvien liiketoimintojen kehittämiseen ja uusiin liiketoimintatapoihin.

GasSol päivittää tietopääomaansa jatkuvasti, seuraten kaasumaailmassa tapahtuvia edistyksiä maailmanlaajuisesti ja soveltaa niitä asiantuntijapalveluissaan. Ympäristöarvot on valettu yrityksen peruskiveen, ohjaten toimintaa sen luodessa asiakkailleen innovatiivisuuteen ja uuteen teknologiaan perustuvia asiantuntijaratkaisuja.


image

Kun tahdot varmistaa työntekijöidesi turvallisuuden ympäristössä, missä työtehtäviin kuuluu kaasujen vastaanottamista ja varastoimista, kuljetusta ja siirtelyitä, säilytystä ja käyttöä erilaisten lisälaitteiden kanssa, ota yhteys GasSol’iin ja sovi asiantuntijamme kanssa kaasujen turvallisesta käyttökoulutuksesta tai kaasuihin liittyvistä asiantuntijapalveluista.


Happigenerointi


Happigenerointi on kaasun tuottajista riippumaton lääkkeellisen hapen valmistusmenetelmä. Tässä menetelmässä lääkkeellinen happi valmistetaan siirrettävässä tai paikalle rakennetussa tuotantoyksikössä.

Kustannukset tippuvat murto-osaan verrattuna vanhaan tuotantomenetelmään. Potilasturvallisuus paranee itsenäisen valmistuksen myötä. Saatte lääkehappea sillä minuutilla kun sitä tarvitsette.

Lue lisää happigeneroinnista.